Traži

Rijetka Crna IBZ Dimarzio Alnico 5 Звукоснимателей RG2550 / RG2570 HSH Soundbox za električnu gitaru N/je M/B 1 Set

  • ( 1 Naši )
  • 124.54 kn
  • 131.12 kn

Opis

Dobrodošli na Gitaru shop LUNA

Uvod proizvoda:

Model proizvoda: Звукосниматели Dimarzio Alnico 5

Magnet: Ulazni bakrena žica Alnico 5

Područje primene: Pogodan za električne gitare serije Ibanez RG

DCR : Vrat: 8,6 S ; Sredina: 6,8 Do ; Most: 13,58 Na

(Otpor K doveden samo za referencu, to će se promijeniti kad se promijeni temperatura)

Težina: 350 g / komplet

Kabel: Zaslon s оплеткой 4C

Dodatna Oprema: Opruge + Vijke

Važni savjeti:

Naše cijene proizvoda i cijene na transportu instaliran, ako kupujete jedan proizvod ili više homogenih proizvoda, molimo, kliknite na "Kupi sada"; Ako želite da kupite više različitih proizvoda, molimo, kliknite na "Dodaj automobil".,

da može spremiti neki trošak pakiranja.Sustav će izračunati točnu isporuku u skladu sa vašom adresom, bilo da je to "Kupi odmah" ili "Dodaj automobil".

OBAVIJEST:

1. Jamčimo otpremu robe u roku od 24-72 sata nakon potvrde plaćanja, osim blagdanskih dana.

2. Poslat ćemo vam robu na standardnoj isporuci www.noltestudio.com.hr, posebne linije-YW, EMS, DHL, FedEx, koji će se po vašem izboru.Obično šaljemo robu kao gitara dijelova za vas, čija vrijednost iznosi manje od 10 dolara, i ne plaćate puno carine ili jednostavno platiti malo poreza.Imamo dovoljno iskustva da vam pomoći da dobijete gitaru.

3. Ako ne primite robu u roku 45 dana ili niste zadovoljni s našim proizvodom i uslugom, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas, prije nego što ostavite negativan komentar.Mi ćemo učiniti naše najbolje napore kako bi se riješio ovaj problem.

4. Uvozne carine/porezi/naknade nisu uključene u cijenu robe ili trošak dostave.Molimo kontaktirajte carine na vašoj strani, da bi ostvario dodatne troškove.Carinske pristojbe se obično naplaćuju se prijevoznička tvrtka ili se naplaćuju na isporuku.

Garancija:

1. Svi proizvodi imaju garanciju od 1 godine.Ako je vaša kupnja ne odgovara za kvalitetu roba ne odgovara namjeni ili ne odgovara opisu, možemo biti sigurni da se vaši problemi riješeni.

2. Za ispravno poslane robe, molimo vas, kontaktirajte nas u roku od 48 sati nakon isporuke.Organiziramo isporuku ispravne robe ili povrat svu vašu uplatu.

3. Za oštećene ili neispravne proizvode, molimo vas, snimite fotografije ili video, poslat ćemo ih ponovo ili povrat novca nakon potvrde.


  • Podrijetlo: Kontinentalna Kina

Oznake: ibz, ГАЙКЕР, soundbox p90, soundbox quantum ibz, sastavljači metalnih, звукосниматели epiphone

Naši

Anonymous - 2022-12-20

savršen prodavač!

Dodaj Recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena s *

Dodajte svoj pregled

  • Vaša ocjena