Traži

super mekana menstrualnih jastučići od crno platno minky s unutrašnje platno je od organske bambusa, periva higijenske uloške od vodootporne TPU

  • ( 2 Naši )
  • 20.95 kn
  • 26.15 kn

Opis

super mekana menstrualnih jastučići od crno platno minky s unutrašnje platno je od organske bambusa, periva higijenske uloške od vodootporne TPU

više od 10 kom., kontaktirajte nas po veleprodajnim cijenama:)

molimo vas, ne zaboravite reći mi koju boju želite, u suprotnom, ja ću vam boja u slučajnim redoslijedom :)

Dizajn higijenske brtvi:

veličina M: Dnevni jastučići s unutarnje površine od organskog bambusa

Veličina M Materijal za higijenske brtvi:

Izgled: Vodootporni materijal однотонного boje Minky je obložena TPU

Sredina je: 1 sloj mikrovlakana

Unutarnji dio: organska bambus

Sanitarni veličina M

17,5*24,5 cm (dan polaganja)

UPOZORENJE: JASTUČIĆI IZRAĐENI SU RUČNO I MJERE RUČNO, PA JE VELIČINA ĆE SE RAZLIKOVATI PO 1-2 CM, MOLIMO VAS, IMAJTE NA UMU. HVALA!

KAKO PRAVILNO NOSITI?

Nosite sloj super soft bamboo (strana bijele boje) uz kožu, dok tiskani strana polaganje se tiče vašeg donjeg rublja.Jednostavno postavite brtvu u donjem rublju i vezati ventili pod njim pomoću gumba.

KAKO PRAVILNO OPRATI?

Vrećaste polaganje se može lako oprati ručno ili u perilici.Možete ih potopiti u hladnu vodu na 30 minuta prije pranja.Veliki dio krvi izlazi u procesu namakanja.Nakon toga je kao da opere svoju odjeću.Naše tkivo prsta su pokriveni бамбуковым ugljena. tkanina od бамбукового ugljena otporan na mrlju.Ne morate brinuti o tome da su испачкаются, nakon pranja oni će biti svježa i čista, kao nove!

Ručno pranje

Stroj za pranje Uklonite korištenu brtvilo.Stavite ga u sudoper i uključite hladnu vodu.Isperite i pažljivo выжимайте, sve dok se ne pojavi krv ili voda ne bude transparentan.Nanesite malo tekućeg sapuna na jastučiće, pažljivo vježba prsta (kao da ste месите kruh) u roku od minute ili dvije, tek toliko da oni намылились. temeljito isperite, a zatim lagano ocijedite vodu.Objesite da se osuši. Skinite korištenu brtvilo.Stavite ga u sudoper i uključite hladnu vodu.Isperite i pažljivo выжимайте, sve dok se ne pojavi krv ili voda ne bude transparentan.Možete nanesite malo tekućeg sapuna na jedan, kako bi se uklonili krv.Objesite da se osuši do dana pranja.Ocistite polaganje u stroju za pranje rublja zajedno s drugim rubljem.Preporučujemo vam da koristite mrežu za pranje rublja.

Dostava:

1. Roba će biti dobro upakiran prije slanja.

2. Mi smo uvijek šaljemo robu na vašu registriranu adresu, kako bi se osigurala sigurnost proizvoda.Ako trebate promijeniti svoju adresu ili želite da smo poslali robu na drugu adresu, molimo vas da nas o tome obavijestite kada napravite rezervaciju.

3. Roba će biti poslana prilagođeno prioritetno Kine.

OBAVIJEST:

Budite sigurni da kupujete naše proizvode!Naši proizvodi su izrađeni od materijala vrhunske kvalitete i sigurne prolaze test.

Ne jamčimo rokove za dostavu svih međunarodnih operacija zbog razlike u korisnicima u pojedinim zemljama, što može utjecati na to kako brzo vaš proizvod će biti testiran.

Pravila za povrat:

1. Vaše zadovoljstvo je naš prioritet.Tako da, ako niste zadovoljni sa svojim kupnje, možete zamijeniti robu.Kupac je odgovoran za sve daljnje troškove prijevoza.

2. Kupac treba da nas kontaktirate u roku od 3 dana od datuma isporuke, ako se želi zamijeniti neispravan ili pogrešno poslane robe.Mi ne возмещаем troškovi isporuke za otkazivanje isporuke.

3. Kupac mora osigurati da je vraćena roba nalaze se u izvornom stanju.Ako je roba oštećena ili izgubljena pri povratku, kupac će biti odgovoran za takvu štetu ili gubitak, a ne povrat kupcu puni povrat.

Recenzije:

Ako ste zadovoljni s našim proizvodima, daj nam 5 zvjezdica.Ali ako se nešto od naših proizvoda vas JAKO smeta, molimo vas da nas o tome obavijestite.Ne mogu vam opisati kako душераздирающе čitati negativne recenzije, kada je s nama uopće nisu povezane na tome!!

Dakle, molimo vas da nas kontaktirate prije nego što ostaviti negativnu ili neutralnu ocjenu.Mi ćemo učiniti sve što je moguće kako bi riješio taj problem.Još jednom hvala.


  • oznaku klijenta: možete šivati
  • Tip elementa: Ženska higijena
  • Uzorak: 10 šarenih boja
  • domaći: organska bambus махровый
  • veličina umetka za gaćica: 17,5*24,5 cm
  • Broj: 1
  • Materijal: Норковый BAZEN + mikrovlakana + unutarnji dio od organskog bambusa
  • Podrijetlo: Kontinentalna Kina
  • Vanjski materijal: super soft норковая vodootporna tkanina
  • Pakiranje: 1 kom. u jednom paketu opp
  • Broj modela: WSDCR001
  • Budućnost: za višekratnu upotrebu, Моющийся, prozračni, vodootporan
  • Srednji: впитывающая mikrovlakana
  • pogon kupaca: može biti učinjeno
  • predmet: higijenske uloške, Menstrualnih Polaganje, obloge za gaćica, vrećaste jastučići
  • Naziv: LECY EKO ŽIVOT

Oznake: muška higijenski salveta, privjesci sanitarni, kočnice jastučići midas, prsten menstrualnih, minkys 40 listova, čari zdravog života, za višekratnu upotrebu kape od bambusa, polaganje ultra menstrualnih, veličinu gaćica sanitarni, jastučići dan шуя

Naši

Anonymous - 2022-09-28

Ja sam ih kupio za člana obitelji, kao što su oni mene pitali, tako da ne znam koliko dobro oni rade, ali mogu reći da oni izgledaju stvarno dobro koje su snimili. Jedna strana je vrlo, vrlo mekani!!

Anonymous - 2022-09-28

Ja sam ih kupio za člana obitelji, kao što su oni mene pitali, tako da ne znam koliko dobro oni rade, ali mogu reći da oni izgledaju stvarno dobro koje su snimili. Jedna strana je vrlo, vrlo mekani!!

Dodaj Recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena s *

Dodajte svoj pregled

  • Vaša ocjena