Traži

250/300/350/400/480 ml Vodootporan Пенопластовый Dozator Tekućine Automatski Dozator Sapuna Beskontaktni Senzor Ručno Pranje Dozator Sapuna Pumpa

  • ( 0 Naši )
  • 26.51 kn
  • 49.12 kn

Opis

Označene stavke:

1、 Osjetljiva i niske razine šuma: zahvaljujući točne infracrvena indukcija dizajna dozator sapuna može automatski prepoznati i proizvodnju pjene.Visokoučinkoviti motor s niskom razinom buke za ugodan za korištenje.Više od toga, čini pranje ruku zanimljivije zanimanje za djecu!Dizajn bez dodira omogućuje često prati ruke, zaštititi ih od prašine i održavanju zdravlja za vas i vašu obitelj.

2、 s dva načina rada: Uključivanje: Pritisnite tipku za napajanje da biste pokrenuli dozator sapuna, plavi svjetlosni pokazivač treperi u plavoj stanju (churning 0,6 g). Ponovo pritisnite da se prebacite na zeleni način (churning 1 g) Isključivanje: dugim pritiskom na gumb za napajanje u trajanju od dvije sekunde za isključivanje.

3. Široka kompatibilnost: Ovaj sapun dozator je kompatibilan sa gotovo svim vrstama tekućih sapuna.Za početak je dovoljno da oslabi vaše omiljeno tekući sapun vodom u omjeru 1:3/1:2 i pretvoriti ga u luksuznu pjenu.Možete ga koristiti bilo gdje, na primjer, u kuhinji, u kupaonici, kod kuće, u uredu, u vrtiću, školi, hotela, bolnica i tako dalje.

4. Sigurnije i izdržljiv: ovaj sapun dozator služi za odvajanje vode i struje, odvajajući tekući dio iz baterije.Ne morate brinuti o tome da iz baterije teče struja, kada on dolazi u kontakt s vodom, kada se наливаете tekućina, baterija ili mokro na dnu stroja, također možete objesiti na zid, kada je na stolu previše stvari.To je bolje štiti vas i vašu obitelj u sigurnosti.

5. Spojen na USB baterija: spojen na USB, baterija se može osigurati napajanje automatski dispenzer za sapun za pjene preko USB-a.Ako nemate baterije, ne trebate zamijeniti bateriju, a možete ga spojiti na mrežu i koristiti, što pruža veliku zaštitu okoliša i ekonomičnost.

Tehničke karakteristike:

Materijal: ABS

Kapacitet spremnika: 300 ml (10,5 unci)

Raspon senzora: 0 ~ 2,36 inča

Napajanje: 3 AA (u kompletu ne dolaze)

Dimenzije: oko 3,94x8,07 inča

Nazivni napon: DC4.5V

Nominalna snaga: 5 W

Pakiranje list:

1x automatski dozator пенящегося sapuna (ne uključuje tekući sapun)

Kabel 1xUSB

Napomene:

Molimo, isključite mjerni uređaj, kada vam je potrebno premjestiti ga na slučaj curi sapuna.

Molim vas, održavajte površinu uređaja u čistoći i redovito čistite senzor za mjerenje sapuna suhim ručnikom, kako biste izbjegli greške odziva senzora.

U ovaj automatski dozator za пенящегося sapuna može наливать tekući sapun svih marki, ali preporučujemo koristiti izvorni tekući sapun.Mi ne nudimo koristiti nekakvu gustu tekućinu.Ako je to uobičajena tekuća мыльная tekućina, molimo vas, влейте sapunici tekućinu, dodajte vode i ravnomjerno izmiješati (omjer 1: 3/1: 2), i instalirajte ga nakon toga kao u tekućinu neće ostati pjene.

Ako se crvena oznaka ne trepće, molimo vas, provjerite je li ispravno postavljen bateriju ili je priključen USB kabel.Kad izvučete USB-kabel za napajanje na upit.

Pri čišćenju prebrišite sa vlažnom krpom.


  • Materijal: Drugo
  • Podrijetlo: Kontinentalna Kina

Oznake: dozator grubi sapun, dozator sapuna escar, a, dozator sapuna, dozator sapuna umbro, dozator sapuna m, domaći sapun dozator, dozator sapuna moen, dispenzer za sapun desc, dozator za kuhanje sapuna, dozator za диатомитового sapuna

Naši

Dodaj Recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena s *

Dodajte svoj pregled

  • Vaša ocjena