Traži

Daska Genetika Praonica Rublja Velika Zajednica Visoka Čvrstoća Ploča Противоскользящая Утолщенная Odjeća Otopina Za Alat Pribor Za Kupaonice

  • ( 1 Naši )
  • 7.15 kn
  • 15.82 kn

Opis

Označene stavke:

1、 Proces: daska za Pranje rublja ima prenosivi dizajn za udobnost kretanje i izrađen od visoko-kvalitetne i sigurne mekane materijala, debljine i нескользящего, visoke čvrstoće i otpornosti na habanje.

2. Značajke: Čišćenje i pranje manjih komada odjeće učinkovitiji od stroja za pranje rublja u bolnicu.To štedi vodu bez uporabe električne energije i uštedjeti vrijeme.

3、 Scena: Svijetle boje dizajn, učinite svoj život pun zabave i kreativnosti.Možete ga pokloniti svojim prijateljima i voljenima.

4, Veličina: 17,7 cm * 7,8 inča.Valovita фрикционная površina laka, teška i brižno odnosi se na odjeću.

5. Upotreba: može se koristiti kao poklon vašim prijateljima i obitelji.Lak za rublje (donje rublje, čarape, male majice) vrlo je pogodan za pranje stvari koje ne želite da se prati u normalnim stroj za pranje rublja.

Opis:

Prijenosni dizajn perilice ploče jednostavan u kretanju, ona je debela, đonovi i ima visoku čvrstoću.To ne šteti vašim rukama, dok za čišćenje, čime se štedi vrijeme i trud.

Tehničke karakteristike:

(1) Materijal: Polietilen

(2) Veličina: oko 45*20*5 cm/17.72*7.87*1.97 u

Pakiranje list:

Velika daska za pranje rublja *1

Napomena:

Molimo, dopustite da male varijacije u veličini, zbog ručnog mjerenja, a rasvjeta na fotografiji može dovesti do отличию boje od stvarne.


  • Broj modela: Ploča Za čišćenje odjeće Daska za Pranje rublja
  • Naziv: Odbor za pranje rublja
  • Materijal: PP
  • Podrijetlo: Kontinentalna Kina

Oznake: odbor za pranje rublja, proizvodi za svakodnevnu kućnu upotrebu, daska za pranje rublja, daska za rublje, daska za pranje rublja

Naši

Anonymous - 2022-07-28

Odličan proizvod i dobre kvalitete stigla je vrlo brzo

Dodaj Recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena s *

Dodajte svoj pregled

  • Vaša ocjena