Traži

Bogata Loptu Haljina Haljine Za Maturalne Duge Дубайские Večernje Haljine 2020 Ženska Večernja Odjeća, Haljina Slavne Osobe Arapski Haljine Ženska Stranka Noć

  • ( 0 Naši )
  • 1 837.74 kn
  • 3 828.63 kn

Opis

Dobrodošli u Mr.Zhu Weddi ng & Events Dresses Co., Ltd

Mi smo profesionalni tvornice za proizvodnju vjenčanica u Kini.Bavimo se proizvodnjom i izvozom vjenčanje i modni haljina već oko 10 godina.Možemo proizvoditi skrojen širok asortiman haljina, uključujući фасоны.

Naša tvornica lice:

1. Vrhunska kvaliteta - vrhunska tkanina, posebne vještine, točno mjerenje i kompletan sustav kontrole kvalitete.

2. Konkurentne cijene - više, više popusti.

3. Brza dostava -dostava u roku od 10-15 dana nakon naručivanja.

4. Visoka kvaliteta - odaberite tkanina u skladu s različitim платьями.

Mi također možemo proizvoditi po mjeri haljina sa slikama, ako želite pošaljite nam fotografiju, prodaja na veliko i toplo pozdravili, molimo ne ustručavajte se kontaktirati me za više informacija :)

Najjači podsjetnik: nalog namijenjen je samo za jedan komad odjeće.Za njega nisu priključeni nikakvi dodaci, kao što su shape, čipke i rukavice, veo, donje suknje, jakne / šalovi / rtova i sl. Ako je mail poslan u Brazil, molimo vas da nas obavijestite CPF primatelja u okviru poruke, bez njega ne možemo poslati haljina, hvala na razumijevanju.

Pojedinačni nalog Ako želite rezervirati individualni veličina, molimo vas da ispunite sljedeći format i recite nam kada naručujete.Hvala! 1. Obim grudi: cm/inch(e) 2. Obim struka: cm/inch (e) 3. Bedra: cm/inch (e) 4. Preko nego do poda s peta: cm/inch (s) 5. Prirodni rast: cm/inch (e) 6. Boja haljine (molimo, odaberite broj boja iz naše tablice boja): broj boja. # 7. Datum trošenja: 8. Ostali zahtjevi:

Napomena: Molimo, imajte na umu da fotografija može se malo razlikovati od stvarnog proizvoda u smislu boje zbog rasvjete tijekom snimanja fotografija, prikaz ili temperaturu boje i sl.

Budući da je računalni zasloni imaju хроматическую аберрацию, posebno između CRT ekrana LCD ekrana, mi ne možemo garantirati da boja naših proizvoda će biti isti kao na slikama koje vidite.

O nama

Dobrodošli u tvrtku Mr.Zhu Wedding & Events Dresses Co., Ltd.Mi smo фабричным trgovinom www.noltestudio.com.hr, specijaliziran za svadbene svečanosti i priredbe, odjeće, obuće i pribora i druge modne robe širokog asortimana.

Kao jedna od vodećih tvrtki-dizajnera haljine i vjenčanice u Kini, imamo vlastiti profesionalni dizajneri, koji su razvili više od 90% robe, podnesenu u našoj trgovini.Imamo svoje profesionalne fotografe i modele, i inzistiramo na tome da se ponuditi 100% pravi slike proizvoda.

Mi uvijek nastojimo pružiti klijentima visokokvalitetne proizvode po konkurentnim cijenama.Većina naših proizvoda je proizveden ručno sa strogi proces provjere kvalitete.Također smo vrlo dobri u stvaranju haljine naručiti i svadbene haljine.

Mi također veliku pozornost našu službu za korisnike i želimo vam ugodne kupovine u našoj trgovini.

Način plaćanja

Potpuna uplata mora biti izvršena u roku od 3 dana od postavljanja vaše narudžbe

(1) Uvozne dažbine, poreze i pristojbe nisu uključeni u cijenu robe ili trošak dostave.Odgovornost za ove troškove snosi kupac.

(2) Molimo vas da se obratite s carine vaše zemlje, kako bi se utvrdilo kakve su ove dodatne troškove, prije početka trgovanja /kupnje.

Dostava

• Provjerite da li ste unijeli ispravnu adresu za dostavu i telefon .Svi će proizvodi biti poslani na adresu koju ste naveli dostave.

• Molimo odaberite jednu od usluga isporuke koju želite:

(1). Zračni upućivanje Pošte Hong kong (besplatna dostava diljem svijeta) (manje od 2 kg) traje oko 10-30 radnih dana ili više u vrijeme blagdana, unesite broj za praćenje. (Ali malo duže vremena, morate imati dovoljno strpljenja za čekanje proizvoda, čak i ako oni rijetko gubi).

(2). Možete odabrati EMS (više od 10 proizvoda će biti besplatni), to traje oko 5 do 12 radnih dana (vrlo dobar način dostave, preporučujem za vas)

(3).Možete da odaberete ekspresne dostave DHL-a, UPS-a, dodatne troškove za isporuku.To će trajati oko 2-7 radnih dana.

Pravila povrata

Kao i uvijek, ako imate problem ili proizvod nezadovoljavajući, molimo vas prvo nas kontaktirajte za brzo i zadovoljavajuće rješenje.

Molimo vas da potvrdite narudžbu (točne veličina, boja, stil), prije nego što se odlučite naručiti.Sve narudžbe obrađuju se u skladu s vašom potvrdom rezervacije, a mi radimo sve što je moguće zadovoljiti sve kupce.Možemo garantirati da će biti isporučen samo kvalitetne proizvode.Sve narudžbe su objavljene na našim web stranicama, moraju odgovarati politici u svim uvjetima.

1. Povratak

--Molimo, molimo, kontaktirajte nas za povratak najprije u roku od 48 sati nakon primitka robe.Zatim možete razgovarati s nama koja možda imate problem. U 90% slučajeva možemo riješiti problem, osiguravajući tehničku podršku, bez potrebe da pošaljete išta natrag.

--Povratni proizvod mora biti u savršenom stanju, budući da je bio poslan na vas, nije bio promijenjen i nije bio istrošen.Ako ima bilo kakvu prašinu, prljave mrlje, sitnica i tako dalje, mi ne ćemo ponuditi povrat novca.Za haljine također potrebno je uplatiti 30% od ukupnog iznosa narudžbe kao naknadu za popunjavanje zaliha.


  • Vrsta tkanine: Tila
  • Dužina haljine: Dužina do poda
  • Dužina rukava (cm): Bez rukava
  • Stil Rukava: Bez rukava
  • Silueta: Loptu haljina
  • Vlak: Vlak подметания
  • Otvor za gorivo: Slatka
  • Stvarne slike: No
  • Tip elementa: večernje haljine
  • Linija struka: Prirodni faktori
  • Materijal: Polyester
  • Broj modela: MZ07081152
  • Ukras: Aplicirano, Cvijeće
  • Modni Element: jednostavan
  • Izgovor: Službeni večer
  • Naziv: Niska razina Buke
  • Ugrađen grudnjak: DA

Oznake: Haljina slavne osobe, večernje haljine, Haljine Za Maturalnu Večer, večernja haljina

Naši

Dodaj Recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena s *

Dodajte svoj pregled

  • Vaša ocjena