Traži

Шифоновые haljine Za majke Nevjesta Dužine Do čaj, Ženske Haljine sa Kratkim Rukavima i Aplikacija, V-oblika dekoltea, Elegantna Vjenčanica Za Goste, Munja Straga

  • ( 2 Naši )
  • 686.65 kn
  • 1 125.66 kn

Opis

Dobro došli u dućan vjenčanica Princess

Foto modeli

OBAVIJEST

1. Kao pošten prodavač jamčimo da haljina će biti na 90-99% isti kao i na originalnoj slici.Ako želite 100% točno iste, molim vas, dajte.U svijetu ne postoje dva potpuno ista lista. ; Mi ne možemo garantirati, pa vas molimo, ne stavljajte red, ako ste još uvijek inzistiraju na 100% sličnosti.Hvala za vaše razumijevanje.

2. Ako je veličina u tablici veličina ne odgovara ili želite promijeniti dio dizajna odjeće, možete unijeti svoju veličinu i potrebe naručivanja, možemo šivati odjeću po vašem veličinu ili ostavite nam poruku i mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku

3. Dodali smo besplatan povrat platforme.Trenutno 24 zemlje podržavaju nerazuman povratak, kao što su Sjedinjene Države, Francuska, Španjolska, Njemačka i ostale Ako niste zadovoljni besplatan povrat novca u tim zemljama nakon primitka odjeće, kako bi izbjegli pojavu neprimjerene boje i veličine odjeće, mi ćemo biti jako sretni da potvrdite informacije o veličini i boji s vama, a možete nas kontaktirati

4. Haljine ne uključuju nikakve dodatne opreme, kao što su veo, rukavice, donja suknja unutar i tako dalje.Obrtnička se održavaju samo za haljinu!Ako vam je potrebna dodatna oprema, molimo vas, kontaktirajte nas!

5. Obećavamo dostave haljine u roku od 7-15 dana (nije veliki red), obično se šalje standardne isporuke www.noltestudio.com.hr.

Rok isporuke: 15-30 radnih dana u osnovnim destinacijama, a ne u daleke zemlje.

Ako vam je potrebna hitna molimo, kontaktirajte nas za slanje brzom dostavom (na primjer, DHL, FedEx ...), ali za to je potrebno platiti dodatnu naknadu. u suprotnom, mi ćemo inzistirati na isporuci prioritetno Kine.

Tablica veličina

Kako mjeriti

Povratak i Povrat sredstava

Vaše zadovoljstvo je za nas od najveće važnosti.

Po dolasku vaše upućivanje preporučujemo da provjerite i uvjerite se da haljina ili odjeća bili su uvezani za standardne veličine ili individualnim mjerilima koje ste naveli.Pokušajte svoju haljinu ili odjeću što je prije moguće, bez skidanja oznake, ne preinačavanja i bez pranja haljina.Ako se vraćate ili обмениваете haljina, odjeće ili pribora, molimo vas, pobrinite se da oni u izvornom stanju - неношеные, neoprane, nepromjenjiv, neoštećeni, čisti, bez dlačica i kose, s netaknutom i priloženom oznake.

Ako je roba oštećena ili izgubljena pri povratku, kupac će biti odgovoran za takvu štetu ili gubitak, a ne povrat kupcu puni povrat.Kupac mora pokušati podnijeti tužbu u logističkog tvrtku, kako bi nadoknadio trošak štete ili gubitka.

Kupac će biti odgovoran za troškove dostave prilikom vraćanja robe.

Dragi, svi su uvezani na red ručno, te im je potrebno mnogo vremena za transport, možda malo блесток /perla / kristala / pero / boja отваливаются, to se ne odnosi na probleme kvalitete, molim vas, budite ljubazni, da bi ovo razumjeli, mi ćemo učiniti sve što je moguće za vas, mi smo iskreno se nadam da ovo će vam se svidjeti, hvala vam puno!

1. Problemi s veličinom ili dolikuje

Budući da su sve naše haljine su izrađene ručno i umreženi skrojen, spremno haljina može se razlikovati od oko 1. od navedenih veličina.

Kako bi se osiguralo da je vaša haljina je još uvijek idealno će sjediti na vas, naše krojači stvorili su sve naše haljine s više tkiva u zglobovima, što omogućuje lako napraviti manje promjene u veličini.Ako ustanovite da je proizvod vam ne odgovara, i imate pitanja, možete nas kontaktirati direktno.

2. Neusklađenost boja

Razlike u boji mogu biti uzrokovane nekim drugim razlozima, kao što su odraz boje na monitoru, rasvjeta, pozadina i tako dalje, Međutim, ako smatrate da je dobijeni proizvod ima krivu boju, molimo vas, kontaktirajte nas kako biste saznali možete li povrat novca ili povrat novca.

3. Proces povratka

Kontaktirajte nas u roku od 7 dana od primitka vaše narudžbe.Navedite objašnjenje i fotografije, dokaz razlog za povratak. povrati ne donose bez prethodnog odobrenja.

Čim smo утвердим vaš upit, molimo, pošaljite proizvod u roku od 5 dana

.

Povrat će biti vraćen vam www.noltestudio.com.hr izravno, u nastavku je link će predstaviti:


  • Ukras: Aplicirano
  • Tip elementa: Haljine za majku mladenke
  • Stil: jednostavan
  • Dužina haljine: Čaj duljina
  • Stvarne slike: No
  • Boja: Običaj boja
  • Ugrađen grudnjak: DA
  • Izgovor: Vjenčanje, Stranka, Događaj, maturalnu večer
  • Modni Element: jednostavan
  • Tip slike: mono
  • Naziv: ЛЕОСОКСЫ
  • Vrsta tkanine: Šifon
  • Dužina rukava (cm): Kratko
  • Podrijetlo: Kontinentalna Kina
  • Stil Rukava: Normalan
  • Silueta: A-LINIJA
  • Veličina: Custom Size

Oznake: Haljina, djeveruša haljina od čipke, majka vjenčanica, haljina šifon, haljine od čipke, dizajnerske haljine za majke nevjesta 2022 godine

Naši

Anonymous - 2022-07-28

Haljina je lijepa i izgleda tako, kao na slici.

Anonymous - 2022-11-04

Sve kao na slici. To mi se tako svidja. Hvala prodavcu. To je bio poslan i dostavljena tako brzo.

Dodaj Recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena s *

Dodajte svoj pregled

  • Vaša ocjena