Traži

10 Kom. Okrugli Jednokratnu Tuševi Kanalizaciju Za Lov Kose Mrežaste Naljepnice Za Kupatila Za Kupanje Tuševi Čepovi Za Kosu Zamke Za Pumpe Za Vodu Pribor

  • ( 3 Naši )
  • 10.98 kn
  • 15.97 kn

Opis

Lice

1.100% potpuno novi i kvalitetan

2. Pogodan za kadu za kupanje

1、 Ne smiju se ponovno koristiti: Ovaj catcher kose za odvod duša pruža гигиеничный i zgodan način da se zaštite od šljiva.Nema potrebe četkati kosu.Možete jednostavno da biste dobili osloboditi od ovog drain uređaji za uklanjanje dlaka.

2. Neprohodnost i praktičnost: čvrsta otpornim na ljepilo jamči da je lijek za uklanjanje dlaka može ostati u skladištu u roku od nekoliko tjedana.Bilo je to, metalne, plastične ili keramičke pločice, ovaj catcher kose za odvod može se staviti na bilo kojoj vrsti površine.

3. Praktičan dodatak: uštedite svoj novac potrošen na vodovod ili drugih naprava.Koristeći naše proizvode, možete lako izbjeći začepljenja odvodnog cijevi.Naš catcher kose je pogodna za kupanje, tuširanje ili umivaonika u kupaonici.

4. Ušteda vremena: nekoliko sekundi, kako bi se izbjeglo začepljenje odvodne cijevi.Jednostavan za korištenje.Jednostavno očistite i staviti ga na сливному rupu i zamijenite svakih 2-3 tjedna (ili po potrebi).S našim proizvodom možete potrošiti svoje vrijeme na najbolje stvari u životu.

5. Široka primjena: Ovu naljepnicu s rešetki za odvod vode može se koristiti ne samo u сливных otvora kupatilom i kadom, ali i u objektima, praonice i mjestima gdje se trebate zaustaviti, da se okupe smeće.

1. materijal: najlon

2. boja: Kao što je prikazano na slikama

3. veličina: kao na slici

Vez Križem Paket uključuju: 10 kom.

Napomena:

Molim vas, dopustite manje pogreške zbog ručnog mjerenja.

Boje mogu se malo razlikovati za različite zaslone monitora.


  • Materijal: /
  • Podrijetlo: Kontinentalna Kina

Oznake: kromirana catcher kose za tuširanje, muški hvatačem snova, kosa iz snova Diane 4 grede, muške sandale shawer, pribor za domaće duša, čepovi, stakleni, za kupaonicu, kupka cvijet za kosu, nesigurnim hlače, банное ručnik za bojenje kose, pribor setovi za kupatilo ba o

Naši

Anonymous - 2022-12-19

Previše mali.

Anonymous - 2022-10-25

Ja sam ih volio. Imaju 2 tjedna, a on je još uvijek čvrst i vrlo dobro pokupi otpad. Preporučujem ovaj proizvod

Anonymous - 2022-12-13

Previše velike rupe

Dodaj Recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena s *

Dodajte svoj pregled

  • Vaša ocjena