Traži

3D Maska Dinosaura, Rekvizite Za igranje Uloga, šlem Za Zastupanje, Svijet Razdoblja Jure, Dinosaur-Predator, Festival Dinosaura, Karnevalske Pokloni

  • ( 3 Naši )
  • 87.77 kn
  • 159.58 kn

Opis

Označene stavke:

1、 Оживи: приготовься na uzbudljive akcije i avanture u svijetu dinosaura!Maska dinosaura dolazi sa otvorenom čeljusti, koja omogućava žvakanje za više realistično kretanje.

2. Značajan poklon: Želite li smisla dar?Igračka-maska dinosaura ima realnu teksturu kože, boje i detalje, da je jedinstven dar za djecu na Halloween, rođendane i druge posebne dane.

3. Dobra trajnost: povez za glavu, maske dinosaura ojačao za četiri slojeva meka tkiva u ključnim područjima usta, očiju, ušiju i nosa, kako bi osigurao vrhunsku trajnost, bez ograničavanja pokreta.

4. Visoko kvalitetni materijal: maska dinosaura u stilu filma izrađen od visoko-kvalitetne латексного materijala, koji je siguran.Veliki otvori pomažu provjetriti prostoriju masque i uživati u hranu i piće na zabavama!

5, Široka primjena: Realno maska dinosaura ima široku primjenu, može se koristiti i za Noć vještica, Božić, Uskrs, Karnevala, novogodišnje zabave i kostimirana zabava.

Opis:

Pripremite se za uzbudljivu akciju i avanturu u svijetu dinosaura!Maska dinosaura razlikuju otvorene čeljusti, koja omogućava žvakanje za više realistično kretanje.Veliki otvori pomažu provjetriti prostoriju maske, kao i uživati u hranu i piće na zabavama!Realno maska dinosaura idealno za Noć vještica, Božić, Uskrs, Karnevala, novogodišnje zabave i kostimirana zabava.

Specifikacija:

Naziv: Maska dinosaura

Tehničke karakteristike: jedna veličina za odrasle

Materijal: Latex

Veličina: 26*23*20 cm/10.2*9*7.87 palac

Težina: oko 250 g

Pakiranje list: Maska dinosaura * 1


  • Broj modela: Maska Dinosaura
  • Podrijetlo: Kontinentalna Kina

Oznake: maska za noć vještica, raptorsi, maska lateks, 3d maska, maska zmaj

Naši

Anonymous - 2022-12-28

To je pravo sranje, ne bacajte novac, jer lopovi sa Aliexpress će učiniti sve što je moguće da neće moći da ih vrate

Anonymous - 2022-12-24

Obična maska, ali miriše ona mahnito.

Anonymous - 2022-12-01

ne da prodati čvrste plastike i meke дрянную bljak

Dodaj Recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena s *

Dodajte svoj pregled

  • Vaša ocjena