Traži

30 ml Vulkanskog Blata Za Pranje Tijela Duboko Pročišćava Kožu Hidratantni Piling Krema Za Kupanje Ljepota Kože Soft Posvjetljuje Ton Kože

  • ( 0 Naši )
  • 17.77 kn
  • 28.17 kn

Opis

30 ml Vulkanskog Blata Za Pranje Tijela Duboko Pročišćava Kožu Hidratantni Piling Krema Za Kupanje Ljepota Kože Soft Posvjetljuje Ton Kože

Specifikacija proizvoda:

Karakteristike:

1. Sredstvo za pranje tijela od vulkanskog blata ima mnoštvo funkcija za uklanjanje mrtvih stanica kože, piling slojeva, uklanjanje žuljeva i daje koži mekoću.

2. Korištenje naše sredstvo za pranje tijela od vulkanskog blata može učiniti kožu cijelog tijela bijeli, imati svijetle hidratantni učinak, obnoviti i pomladiti kožu, kao i pomladiti kožu.

3. Naše sredstvo za pranje tijela od vulkanskog blata sigurno za korištenje, ima ulje za zaštitu i čini kožu elastičnija.

4. Obnavlja suhu, зудящую, шелушащуюся kožu i vidljivo poboljšava stanje problematične kože.To je najbolji izbor za njegu kože nakon posjeta teretani, yoga studio ili bazena, sportske i druge aktivnosti.

5. Jednostavan je za korištenje, jednostavno выдавите malu količinu sredstva za pranje tijela od vulkanskog blata, nanesite sredstvo za pranje tijela od glave do pete i temeljito isperite da biste uklonili mrtve stanice kože i postići efekt čiste kože.

Tehničke karakteristike:

Količina: 30 ml

Veličina: 12*2,6 cm

Paket uključuje:

1 x Gel za tuširanje

1, O isporuci: Nakon što naručite robu, mi ćemo brod vašu kupnju u roku od 3-4 dana.Ako imate posebnih zahtjeva, molimo vas da ostavite nam poruku ili nas kontaktirajte direktno. 2, O povratku: Ako je roba oštećena prilikom transporta, možete ga vratiti u roku od 7 dana.Prilikom podnošenja zahtjeva za povrat kupac mora dobiti potvrdu od prodavatelja. 3, O veliko prodaje i дропшиппинге: za veleprodaje mi nudimo popust ili besplatnu isporuku, isporuka koje traje samo 3-8 dana.Za direktne isporuke možemo poslati robu svojim kupcima direktno i ne ćemo ostaviti informacije o nama, ako vi to želite. 4. Kako da pratim svoju parcelu?: Možete pratiti svoje pošiljke na sljedećem microsoftovu web-mjestu, koristeći svoj broj za praćenje: www.17track.net/en (Kopirano u preglednik za otvaranje) 5, Što ja mogu učiniti, kada se vrijeme zaštite kupnju isteći?: Ako je rok zaštite vaše kupnje istekne, molimo vas, kontaktirajte nas i mi ćemo vam produžiti ga.Tako da vaš novac neće ići na moj račun.


  • Sastojak: AS
  • Broj modela: Gel za tuširanje
  • Broj komada: Jedna mjerna jedinica
  • Podrijetlo: Kontinentalna Kina
  • Tip elementa: Gel za tuširanje
  • NETO TEŽINA: 30 ml

Oznake: sredstvo za pranje tijela od vulkanskog blata lifusha, отбеливающая blata pranje, losion za tijelo, tuš jel, GEL

Naši

Dodaj Recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena s *

Dodajte svoj pregled

  • Vaša ocjena