Traži

Sklopivi Ljubimac Silikon Hrana Za Pse Zdjela Za Vodu Vanjski Kamp Putovanja Prijenosni Sklopivi Ljubimac Zdjela Posuđe s Карабином Artikli

  • ( 1 Naši )
  • 15.75 kn
  • 24.27 kn

Opis

Sklopivi Ljubimac Silikon Hrana Za Pse Zdjela Za Vodu Vanjski Kamp Putovanja Prijenosni Sklopivi Ljubimac Zdjela Posuđe s Карабином Artikli Opis:

Kvalitetan silikonski materijal

Ekološki čiste i bezopasne

Više boja, lako se čisti, otporan na visoke temperature

Ne boji se pada

Четырехслойная sklopivi dizajn, koji u presavijeni se mogu koristiti kao igračka za vaše kućne ljubimce, a na otvorenom - kako zdjelu za kućne ljubimce.

Prijenosni kuke za praktičnost nošenje

Specifikacija:

Veličina: 13x9x5,5 cm (350 ml)

Težina proizvoda: 350 ml oko 65 g

Materijal proizvoda: silikon

Boja uređaja: roza/plava/crvena/narančasta/ žuta/zelena

Tehničke karakteristike:

Четырехслойная sklopivi dizajn, koji u presavijeni se mogu koristiti kao igračka za vaše kućne ljubimce, a na otvorenom - kako zdjelu za kućne ljubimce.

Više boja, lako se čisti, otporan na visoke temperature

Kvalitetan silikonski materijal

Prijenosni kuke za praktičnost nošenje

Upućivanje uključuje:

1 x Zdjela za pse

Napomene:

Pravi se boje mogu se malo razlikovati od slike zbog razlučivost od zaslona računala, svjetline, kontrasta itd.

Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo kontaktirajte nas prije nego što ostavite negativan komentar, mi ćemo se potruditi da služi vama, hvala za razumijevanje!

NADAM SE DA VAM UGODAN SHOPPING!

Otpremna

1. Obično šaljemo robu u roku od 1-3 radna dana nakon potvrde vaše uplate na www.noltestudio.com.hr. 2. Ako odaberete ekspresne dostave i vaša je adresa navedena kao udaljeno područje FedEx/DHL, trebat će dodatno platiti trošak daljinskog dostave u iznosu od 30 dolara.Ili, molim vas, dajte nam novi drugu adresu koja nije udaljenim.Provjera udaljene zone kroz link.https://www.dhl.com/content/dam/downloads/g0/express/services/surcharges/dhl_express_remote_areas. pdf 3. Ako imate bilo kakvih promjena u narudžbi, molimo vas, ostavite poruku u red. 4. Molimo vas, provjerite ispravnost svoje adrese i kontakt sobe, posebno provjerite ispravnost vašeg poštanski broj i grad, u suprotnom vaš prostor neće biti poslan.

Garancija

Garancija na sve proizvode je jedna godina. Bilo koji uređaj koji će dokazati neispravan unutar jamstvenog roka, popraviti bez naplate naknade za dijelove ili zamijenjen.Krajnji korisnik je odgovoran za sve troškove prijevoza .Jamstvo se ne može primijeniti na bilo koju slučajnu, posljedičnu ili neizravnu štetu nastalu korištenjem.

Recenzije i Ocjena

Mi cijenimo vaše poslovanje.Ako ste zadovoljni našim proizvodima i uslugama, molimo vas da ostavite nam pozitivnu ocjenu i ocjenu od 5 zvjezdica.Vaše priznanje će nam više povjerenja u razvoju našeg poslovanja i poboljšanju usluga za vas.Ako niste zadovoljni iz bilo kojeg razloga, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas, komunikacija je mnogo efikasnije nego otvaranje spora.Naš korisnički servis i tehnička podrška će učiniti sve da vam ponuditi zadovoljavajuće rješenje.


  • Karakteristike: Pogodan za korištenje u šetnju
  • Boja: Pink, Zelena, Plava, Žuta, Crvena, Narančasta
  • Materijal: Lateks
  • Količina: 350 ml, 350 ml (13x9x5,5 cm)
  • Tip elementa: zdjele
  • Podrijetlo: Kontinentalna Kina
  • Korisna pasmina Pasa: Univerzalni

Oznake: doggy style zdjele od silikona, ulagač za kretanje kućnih ljubimaca, posuđe za pseći миск, dodatna oprema za pse, kontejner-ulagač za štence od silikona

Naši

Anonymous - 2022-11-10

Zdjela je dobra, ali trgovac količinu 350 ml, a došao je na činjenici oko litre. za velike pse. za srednje, kao da je od mene - previše

Dodaj Recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena s *

Dodajte svoj pregled

  • Vaša ocjena