Traži

Anime Originalni Kolega Bijeli Zec Cosplay Odijelo Uha Donje Haljina Igre Uloga Odjeću Veličine S-L

  • ( 0 Naši )
  • 937.54 kn
  • 1 512.22 kn

Opis

Anime Originalni Kolega Bijeli Zec Cosplay Odijelo Uha Donje Haljina Igre Uloga Odjeću Veličine S-L

Napomena: Ovaj kostim izrađen po narudžbi, molimo vas, provjerite datum isporuke u službi za podršku korisnicima.(Ukupni ciklus postavke ovog proizvoda je oko 90 dana.Ako u skladištu ne postoji proizvod, molimo vas, produžite rok isporuke je 90 dana nakon narudžbe.Ako ne možete čekati, preporučljivo je ne izvršiti narudžbu.)

Naš dućan je surađivao s najvećim odjeća tvornice u Kini.Ako ne možete pronaći proizvode u našoj trgovini možete se obratiti službi za podršku korisnicima.Klijenti će pristupiti velikim proizvođačima, kako bi vam pomogli konzultirati, a zatim izložiti potrebne namirnice na policama trgovina.

Opis:

Anime i Igra: Originalni kolega

Ulogu косплея: Originalni kolega

uključite detalje na slici: top + suknja-hlače + pribor za kosu + trake prsten + naušnice + pribor za vrat + čarape + remen za čarapa + uzicom za noge (osim perike i cipela).

Napomena: Molimo vas da usporedite dimenzije dijelova s vašim prije kupnje!

1. Molim vas, dopustite pogreške u 1-3 cm, zbog ručnog mjerenja. molimo vas, pobrinite se da vam ne smeta, prije nego što ponuditi cijenu.

2. Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarne boje proizvoda.MOLIMO vas, NE KUPUJTE, ako ste previše osjetljivi na najmanji razlike u boji. 1

Prikaz proizvoda:

3. Ako ne možete pronaći svoju veličinu.Molimo, odaberite "custom" i ostavite svoje tijelo veličina

(Spol, visina, težina, poprsje, struk, bedra, ramena) nam, hvala.

Dostava :

šaljemo robu širom svijeta, možete odabrati način isporuke u skladu sa svojim privremenim potrebama.

mi ne možemo garantirati točno vrijeme isporuke zbog transporta, koja je izvan naše kontrole.Molim vas, budite ljubazni, shvatite to.

Ako ne dobijete svoj proizvod prije isteka razdoblja zaštite.Molimo, kontaktirajte nas, mi smo produljiti ga kako bi bili sigurni da možete da se roba, u međuvremenu mi ćemo vam putem kurirske tvrtke, kako bi vam pomogli pronaći svoje parcele.

1. avio-polazak pošte Kine oko 25-30 radnih dana, može potrajati i duže u nekim područjima, kao što su Rusija, Brazil itd.

2. EMS traje 7-15 radnih dana.

3. Fedex traje 5-10 radnih dana.

4. DHL traje 3-10 radnih dana.

samo mi šaljemo robu na adresu koju ste ostavili u narudžbi, ako vam je potrebna promjena, molimo vas da nas kontaktirate prije slanja.

Povrat novca:

1. Ako je u e-poruci koju proizvodu nema detalja, molimo, kontaktirajte nas, mi smo ponovno ćemo vam poslati nedostaje detalj.Molimo vas, ne brinite.

2. Ako primljene vas proizvod ima problema s kvalitetom, molimo vas, kontaktirajte nas i pošaljite nam fotografije robe, nakon što smo provjerili slike, ako imate problema s kvalitetom, mi ćemo vam dati djelomičan povrat naknade ili ga možete vratiti i dobiti puni povrat novca.(Vratite natrag plaćenu vama dostave.)

Recenzije:

Ostavimo da pozitivnu ocjenu, a 5 zvjezdica nakon što zaključimo naš transakciju.Zadovoljstvo kupaca je vrlo važno za nas.Ako ste zadovoljni заказанными vama robe, molimo vas da ostavite savjet 5 zvjezdica.Ako niste zadovoljni заказанными vama robe, molimo vas da nas kontaktirate prije nego što ostavite negativan komentar.Možemo raditi zajedno, da dopusti da je bilo koji spor

Kontaktirajte nas

Rješavamo sve probleme iz perspektive kupaca, ne treba ni o čemu brinuti, ako kupite ovdje.

Dobra komunikacija će jedni drugima toplinu.Hvala


  • Tip elementa: Setovi
  • Vrsta izvora: Igra
  • Materijal: Funkcionalni Materijal
  • cosplay odijelo: Anime Igra Cosplay Odijelo
  • Posebna upotreba: Odijela
  • Likovi: white rabbit
  • Podrijetlo: Kontinentalna Kina
  • Spol: Žene
  • Sastojci: Na vrh, Hlače, Легинсы, Haljina

Oznake: cosplay odijelo uho, haljina, cosplay bijelog zeca, Veste, suknja s visokim strukom u gotičkom stilu, odijelo

Naši

Dodaj Recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena s *

Dodajte svoj pregled

  • Vaša ocjena