Traži

Namještaj Разрываемый Ljepilo, Boja Lcd Folija Vodootporne Otporna Prozirna Zaštitna Folija

  • ( 0 Naši )
  • 5.42 kn
  • 9.03 kn

Opis

Značajke: 1. Zaštitite prenosiv ili pohranjene roba: Ne dopustite oštećenja kvalitetnih отслаивающихся zaštitnih premaza.Pobrinite se da vaše stolovi i stolice, kupke, tuševi palete, hidromasažne kade i polirane površine zaštićene od ozljeda, ogrebotina i opeklina.Ova prozirna tekućina boja tvori debeli zaštitni sloj na površini nakon sušenja, kako bi produžili rok trajanja proizvoda u proizvodnji, transportu ili skladištenju.

2. Uživajte jednokratne primjene: Nanesite novu tekuću boju metoda bez povjetarca prskanjem, četkom ili umočiti premaz i učinite da ona izgradila čvrstu plastičnu foliju za zaštitu površine od oštećenja.Uštedite energiju i vrijeme tijekom nanošenja zaštitnih premaza i osigurajte dugoročnu zaštitu vaše pohranjene ili se conveyable robe.

3. Vaša univerzalna bistra отслаивающаяся boja: Koristite ovo tekuće sredstvo za premaz površine kao zaštitni premaz za stolove, stolice, kade, tuš paleta, porculana, emajli, fiberglas, akrila ili stakla.Pokrivenost odgovarajućim profesionalnim standardima, ne mogu utjecati na površini podloge, ali će se formirati premaz, koji se može эластично zaštićen, što može osigurati dugoročnu zaštitu.Kada ga više ne bude potreban, možete lako skinuti отслаивающееся premaz za samo nekoliko minuta!

4. Zaštitite vaš štand: Nakon slikanja pokrivenost štand osuši i pretvori u običan bijeli film.Ovaj premaz za sprej za kamere može zaštititi vaš распылительную kameru od prekomjerne prskanje boje i lakovi.Sada možete pustiti umjetniku koncentrirati se na rad, a ne na sobu.Nikada više ne brinite o svom štandu!

5. Jednostavno skinut: to нелипкая boje na bazi vode, to je vrlo lako ukloniti.Možete ga isprati vodom ili očistiti od kore veću površinu.Možete ga skinuti još brže!

Specifikacija:

Sadržaj: 30 g, 100 g, 300 g

Pakiranje list:

1 * Отслаивающаяся boja

1 * Četka


  • Podrijetlo: Kontinentalna Kina

Oznake: indijski boja, satovi nakit tekući kristal, распыляемая boja, temperatura torbica za telefon honor, naušnice od tekućeg kristala, nesigurnim hlače, смазывающая boja, neodređeno cosplay, nacrtaj mia, temperatura kućišta telefona 7

Naši

Dodaj Recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena s *

Dodajte svoj pregled

  • Vaša ocjena