Traži

Punk Vrag Rog Ogrlica Automobil Zlatni Privjesak Vrag Rog Ogrlica Je Čvrsta Gotička Bijes Duh Lubanju Privjesak Ogrlica Unutrašnjost Automobila

  • ( 0 Naši )
  • 8.74 kn
  • 12.50 kn

Opis

Označene stavke:

1. Ekskluzivni dizajn: Ove jedinstvene i zabavne pribor za ovjes automobila će postati idealan svečani ukras vašeg vozila.Idealan za upotrebu kao trice, ukrasa za prozore, dekoracije, sa zvončićima i mnogo drugog.

2. Raznolikost stilova: Naša ogrlica od rogova vraga u stilu punk ima različite dizajne izraziti svoju osobnost.Svaki detalj je pažljivo dizajniran i napravljen da se lako objesiti u vašem automobilu.

3. Visoko kvalitetni materijal: Proizvedeno od visoko-kvalitetne legure, naša готическое ogrlica sa ovjes u obliku lubanje đavola vrlo izdržljiva, robusna, gusta, glatka i nježna.

4. Širok spektar primjene: Naša готическое ogrlica sa ovjes u obliku lubanje vraga se mogu koristiti za ukrašavanje svečanih večernjih haljina, нарядных večernjih haljina, maskenbal žurka, Uskrs i još mnogo toga.

5、 Aftermarket: pružamo kvalitetne proizvode i vrhunsku uslugu.Ako imate bilo kakvih pitanja, možete nas kontaktirati, a mi ćemo vam ponuditi različita rješenja na izbor.

Opis:

Naša готическое ogrlica sa ovjes u obliku lubanje đavola izrađen od visoko-kvalitetne legure, tako da je čvrsto, čvrsto, gusta, glatka i nježna.Možete ga koristiti i za dekoraciju svečane večernje haljine, нарядных večernjih haljina, маскарадов, uskrsna zabave i mnogo drugog.

Specifikacija:

Stil: hip-hop, rock, vintage, punk, gothic

Tip: neutralna

Materijal nosača: rafting

Veličina privjesak: oko 38*25 mm/1,50*0,98 inča

Težina: 16 g

Pakiranje list:

1 * auto ukras

Napomene:

1. Zbog različitih efekata prikaza i rasvjete stvarna boja proizvoda se može malo razlikovati od boje, što je prikazano na slici.

2. Zbog ručnog mjerenja, molimo vas, dozvoliti odstupanje mjerenja na 1-3 vidi


  • Podrijetlo: Kontinentalna Kina
  • Osnovni materijal: Cink legura

Oznake: osvježivač prostora, Automobilski Ovjes, rocks glavom igračka pisaći stroj, ukras, auto oprema

Naši

Dodaj Recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena s *

Dodajte svoj pregled

  • Vaša ocjena