Traži

Jastuk Za Autosjedalice Jastuk Za Vozačko mjesto Sa Ugodnom Pjenu od Efekta Memorije i non-slip Gume Vozila Uredski Stolac Home Auto Mat Torbica Za Sjedalo

  • ( 2 Naši )
  • 43.20 kn
  • 86.33 kn

Opis

Prodajna proizvoda:

1. 【Флокированная jastuk za autosjedalice džep】: Udobnu površinu jastuci sjedala izrađena od флокированного materijala, a unutrašnjost je ispunjena pamuk koji pruža udobnost za сидячих ljudi i posebno je dizajniran za one koji su dugo sjedi ili vozi automobil.I pruža dodatni džep za pohranu manjih predmeta kao što su mobilni telefoni ili ključevi.

2. 【Zaštitite svoje sjedalo】: Ovaj jastuk za autosjedalice može igrati ulogu zaštite jastuci sjedala, sprječava trošenje, boranje, ogrebotine, onečišćenja sjedala i čuvanje vaše sjedalice u dobrom stanju.

3. [Protuklizni dizajn]: donja jastuk je izrađen od non-slip gume s противоскользящим dizajnom čestica, koji se može učinkovito popraviti jastuk sjedala, spriječiti pomicanje sjedala lijevo i desno uz dugotrajno sjedenje i spriječiti pad jastuk sjedala sjedalo prilikom ulaska i izlaska iz vozila, što je preduvjet za putovanja na velike udaljenosti.rezervni dijelovi.

4. [Моющийся dizajn]: može se oprati vodom, pružajući vam osjećaj ugode sjedalu, ne brinući se o выцветании i skupljanja, vrlo lako se čiste, i da je povoljno da se brine za jastuk sjedala u bilo koje vrijeme,

5. 【Široku primjenu】: Ovaj auto флокированная jastuk za sjedište je vrlo univerzalna dimenzija, pogodan je za korištenje u automobilu, a također se može koristiti za kuće, škole, ureda sjedala i tako Dalje, I pogodan je gotovo za sva godišnja doba.

Mogućnosti proizvoda:

[Ivica proizvoda]: tkiva ivica i kožna ivica

【Materijal】: Pliš + pamuk + silikon

[Težina proizvoda]: 0,21 kg za jednog predmeta; 0,50 kg za uklanjanje stražnjeg reda, kada se oni ne nalaze se na policu zajedno.

[size proizvodi]: prednji broj 52*49 cm, a stražnji broj 49*133 cm

Popis proizvoda: Jastuk za autosjedalice


  • Naziv modela: accesorios para auto
  • Punjenje: PVC
  • CN: Guangdong
  • Naziv: RPXBGUCKARHG
  • Podrijetlo: Kontinentalna Kina
  • Materijal: torbica za autosjedalice

Oznake: jastuk sjedala jastuk vozačko mjesto, jastuk, jastuk sjedala vozača, Stolica, auto oprema, jastuk za podršku bokova automobila

Naši

Anonymous - 2022-11-22

Pretpostavila sam da su prilično tanke, kada je kupovao ih na fotografijama, i to je stvarno bio u pravu! No meni to odgovara jer sam samo da ih je kupio kako bi zaštitili sjedala. Jako mi se sviđa, da je sprijeda ima cool džep kako bi se stavljanjem u nju povremeno prave mi stvari!

Anonymous - 2022-11-27

Dobro

Dodaj Recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena s *

Dodajte svoj pregled

  • Vaša ocjena